06 iunie 2010

Vadim Tudor, unul dintre liderii capabili să scoată ţara din impas
· „Forţele naţionale vor obţine victoria în confruntarea de pe scena politică”, consideră preşedintele PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei
În ultimul timp, s-au consumat întâlnirile Biroului executiv al Consiliului Judeţean al PRM cu activul de partid de la nivelul filialelor comunale, orăşeneşti şi municipale din cadrul celor 114 localităţi din judeţ, anunţă preşedintele judeţean al organizaţiei Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei. Dl. Acatrinei spune că accent a fost pus pe creşterea numerică a formaţiunii, dar şi a calităţii membrilor înscrişi în ultima perioadă în rândurile partidului, criticată fiind prestanţa edililor şefi din unităţile administrativ-teritoriale.
„Au fost criticate foarte sever activitatea unor conducători ai administraţiei publice locale, mai ales a celor aparţinând PD-L şi PSD, care nu se ocupă, cu simţ de răspundere, de rezolvarea problemelor cetăţenilor. De asemenea, s-a remarcat că subvenţiile pentru crescătorii de animale din zona montană continuă să fie primite cu întârziere şi faptul că producătorii agricoli nu au piaţă de desfacere pentru produsele lor”, a declarat dl Acatrinei. Ex-senatorul de Suceava spune că, în cadrul, discuţiilor s-a evidenţiat starea gravă în care se află România şi populaţia ţării, subliniindu-se că, singura speranţă rămâne la „forţele naţionale, coagulate în PRM, care vor putea obţine victoria în confruntarea de pe scena politică”. „Din toate aceste analize şi dezbateri care s-a desprins ideea că dl. Corneliu Vadim Tudor este unul dintre liderii din viaţa politică a României capabil să scoată ţara din impasul în care se află”, a subliniat preşedintele organizaţie judeţene Suceava a PRM, Gheorghe Acatrinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu