23 iunie 2010

Parte din Bazar inundat şi locuinţe pe cale să o ia la vale pe Dealul Teodoreni
Aversele din noaptea de 21 înspre 22 iunie au creat probleme în mai multe zone ale municipiului Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat, ieri, că inundate au fost chioşcurile aparţinând unui operator privat din Bazar. „În Bazar au fost inundaţii din nou, în partea de jos, care nu aparţine primăriei municipiului Suceava, fiind vorba despre o firmă privată, dar voi face o deplasare la faţa locului”, a declarat edilul şef.
Dl. Lungu a spus că, va merge, de asemenea, şi pe Dealul Mănăstirii Teodoreni, unde, din cauza torentelor, s-au înregistrat deplasări ale terenului. Este vorba despre 9 locuinţe ale burdujenenilor din zonă, care au fost afectate şi mai mult de recentele scurgeri de ape de pe versanţi. „Sunt în pericol câteva case ca urmare a alunecărilor de teren de acolo”, reliefează primarul Ion Lungu, adăugând că va face demersuri la Ministerul Mediului pentru alocarea de fonduri în vederea amenajării chesoanelor necesare.
Şeful administraţiei locale face cunoscut că, în noaptea de luni înspre marţi, inundată a fost strada „Nicolae Iorga”, de legătură cu Staţia de cale ferată Burdujeni, pe care apa nu a mai fost absorbită de reţeaua de canalizare, pătrunzând în subsolul mai multor blocuri din cartierul „George Enescu”. „S-a lucrat toată noaptea cu echipe de intervenţii de la primăria municipiului Suceava, cu utilajele pe care le avem în dotare, cu oamenii de la Compartimentul pentru situaţii de urgenţă şi încercăm, în continuare, să ţinem lucrurile sub control”, a declarat primarul Ion Lungu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu