07 iunie 2010


După primul trimestru,
Sincope locale în realizarea prevederilor programului de guvernare
În primul trimestru al acestui an, 4 acţiuni din Planul local de acţiuni pe anul 2010 nu au fost realizate, se arată într-o analiză pe marginea implementării programului de guvernare operată în cadrul Colegiului prefectural Suceava.
Astfel, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava nu a desfăşurat campaniile ”Vaccinul AH1N1-o necesitate?” şi „Plantele etnobotanice-între legalitate şi risc”, cauzele constând ridicarea licenţei de producere a vaccinurilor de către Agenţia Naţională a Medicamentului, respectiv volumul mare de lucru din partea participanţilor la concursul de film de scurt metraj pe această temă. De asemenea, la Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, dotarea cu cea de-a treia staţie fixă de preluare imagini, în vederea evitării aglomeraţiei, a fost amânată pentru zilele acestea, motivul fiind întârzierea livrării. Nu în cele din urmă, din raţiuni neprecizate, Structura teritorială pentru probleme speciale Suceava a amânat întocmirea raportului privind stadiul realizării obiectivelor din programul de pregătire operativă a teritoriului pentru apărare, valabil în perioada 2009 - 2012, conform ordinului primit de la Direcţia Generală pentru Probleme Speciale.
Planul local de acţiuni pe anul 2010 conţine obiective şi acţiuni corelate cu cele din Programul de guvernare 2009-2012. Documentaţia este structurată pe 26 de capitole, cuprinde 202 obiective, iar evaluarea se axează pe fiecare din cele 640 acţiuni. Până finele trimestrului întâi, din totalul pe 2010, bifate au fost 70 de acţiuni, la 325 acţiuni cu caracter permanent s-au monitorizat progresele înregistrate, altele 241 aflându-se în curs, cu termene de finalizare în trimestrele următoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu