08 iulie 2010


PRM atacă primăriile judeţului cu colonei şi generali în rezervă
Aurel Jescu este preşedinte plin al organizaţiei municipale Suceava a Partidului România Mare. Aceasta în urma recentei conferinţe municipale, dl. Jescu obţinând majoritatea sufragiilor delegaţilor celor peste 2000 de membri cu carnet din urbea reşedinţă. Aurel Jescu a deţinut până acum interimatul conducerii filialei, locul de lider la reşedinţa de judeţ fiind lăsat liber după plecarea lui Ilie Niţă, aspirant la fotoliul de primar în alegerile locale din 2008.
În acelaşi context, conferinţa a ales ca prim-vicepreşedinte la municipiu pe colonelul în rezervă Corneliu Toderaşcu, numărul membrilor Consiliului municipal fiind majorat la 35, iar cel al componenţilor Biroului executiv la 13. De altfel, juristul Corneliu Toderaşcu, a fost propus drept candidat din partea PRM pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile locale din vara lui 2012. „Conferinţa, în urma analizei delegaţilor şi intenţiilor exprimate la filialele de cartier, a lansat propunerea pentru candidatura la funcţia de viitor primar al municipiului Suceava a colonelului Corneliu Toderaşcu. Aceasta în urma aprecierii calităţilor de bun conducător şi a experienţei în relaţiile cu oamenii a dlui Toderaşcu”, declară preşedintele organizaţiei judeţene PRM, Gheoghe Acatrinei.
Ex-senatorul de Suceava spune că, în ultima perioadă, la nivel local, în partid s-au înscris mai mulţi generali în rezervă, aceştia urmând a candida,de asemenea, la fotoliul de primar din oraşele şi municipiile judeţului Suceava. „Au venit în partid şi mulţi generali în rezervă, astfel încât vom avea asemenea candidaţi la funcţia de primar şi în alte municipii şi oraşe – oameni care s-au distins prin calităţile de organizator în armată”, explică Gheorghe Acatrinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu