08 mai 2014

Corneliu Vadim Tudor, în Suceava,
La europarlamentarele din România „se va fura la 6 mâini”
„Vicepremierul Gabriel Oprea a stabilit cu Traian Băsescu ca nimeni să nu conteste alegerile după această fraudă, pentru că, probabil, le vor  conveni ambelor tabere”,  a arătat Vadim.
Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, s-a întâlnit  ieri, în Sala Mică a Casei Culturii, cu membrii şi simpatizanţii suceveni ai formaţiunii. Candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European, liderul PRM a afirmat că bătălia pentru noua preşedinţie a Comisiei Europene este una crâncenă, motiv pentru care atât socialiştii cât şi popularii europeni contează pe un număr cât mai mare de europarlamentari aleşi din partea partidelor din România afiliate la familiile politice europene „şi atunci vor fura la 6 mâini”.
Astfel, potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, PSD, condus de Victor Ponta, ar trebui să ocupe 16, dintre cele 32 de locuri  rezervate ţării noastre în Parlamentul European. „Pe de altă parte, Traian Băsescu a promis PPE că o să aducă mai multe voturi decât îl pot ţine balamalele. Şi, de aceea, vicepremierul Gabriel Oprea a stabilit cu Traian Băsescu ca nimeni să nu conteste alegerile după această fraudă, pentru că, probabil, le vor conveni ambelor tabere”,  a arătat Vadim, opinând că se va „fura la urne, cu ajutorul buletinelor de vot şi pe softul Biroului Electoral Central”. 
Tribunul PRM a criticat şi „sondajele mincinoase” făcute de institutele specializate, susţinând că Partidul România Mare are, „în mod cert peste 10%, sau chiar mai mult”. Vadim Tudor a reamintit despre plagierea lucrării de doctorat de către premierul Victor Ponta, reproşându-i liderului social-democraţilor că nu a înfiinţat măcar o parte din milionul de locuri de muncă promise şi, în acelaşi timp, blamându-l că nu dă dovadă mai mare fermitate împotriva tehnologiei de fracturare hidraulică a gazelor de şist.                

Cu excepţia întâlnirii de ieri, Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare a mai fost prezent în Suceava, cel mai recent, în urmă cu 12 ani.  PRM are şi un candidat judeţean pentru Parlamentul European, în persoana tinerei tânăra Ionela Alina Alupoaie.