30 iunie 2013

Bani pentru două drumuri judeţene, pin programul naţional de dezvoltare 
Două porţiuni de drumuri judeţene din judeţul Suceava vor beneficia de investiţii, fiind asfaltate şi modernizate cu bani de la bugetul de stat. Disponibilizată de la centru este suma de 2,1 milioane de lei, care  este alocată judeţului în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 78/2013 privind aprobarea Programului naţional de dezvoltare rurală.  Banii sunt prinşi în bugetul de venituri şi cheltuieli ai Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean Suceava, contractul de finanţare pentru cele două obiective sucevene fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publice.
Suma de 1,1 milioane de lei va lua calea asfaltării drumului judeţean DJ 176 Vama-Vatra Moldoviţei, pe o lungime de 6 km. Diferenţa de 1 milioane de lei va dirijată înspre modernizarea drumului judeţean DJ 209 H Baia-Cornu Luncii, în lucru intrând 4,3 km de şosea.

În sensul celor menţionate, Consiliul Judeţean, cu prilejul întrunirii ordinare de ieri,  a suplimentat lista de investiţii a Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.