06 mai 2018


La a VIII-a ediţie a festivalului,
Trei săptămâni de „Zile și nopți studențești” la USV
·        Sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2018, organizate vor peste 100 de evenimente, intrarea, în limita locurilor disponibile, fiind  liberă. 
·        Abordarea de anul acesta este una non-formală, pentru a implica tinerii în activități extracurriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială și civică, precum și de dezvoltare a voluntariatul. 
Cea de a VIII-a ediţie a Festivalului „Zile Şi nopţi studenţeşti”  ia startul astăzi, 7 mai 2018, cu un concert al trupelor „Subcarpați şi Odyssey, care se va ţine esplanada Universității „Ștefan cel Mare”, începând ora 20:00. Potrivit conducerii USV, pe parcursul celor 3 săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2018, organizate vor peste 100 de evenimente, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe; manifestări educaţionale extra-curriculare; spectacole de muzică, teatru şi film; jocuri şi activităţi sportive; conferinţe şi ateliere de lucru; acţiuni civice, cât şi seri sociale. Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect al Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), derulat în colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților Suceava, bucurându-se şi de implicarea activă a Grupului de Iniţiativă al Studenţilor din Basarabia (GIRB), Asociației Studenților din Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiința Calculatoarelor (FIRESC), Asociației Europene a Studenţilor în Drept (ELSA), Asociației Internaţionale a Studenţilor în Ştiinţe Economice și Comerciale (AIESEC), Clubului de Marketing şi Asociaţiei Studenţilor Implicaâi în Dezvoltarea Carierei (ASTIDC). Festivalului „Zile Şi nopţi studenţeşti” 2018 propune o abordare non-formală, cu scopul de a atrage și implica studenții și elevii în activități extracurriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială și civică, precum și de a dezvolta voluntariatul și capacitățile organizatorice ale tinerilor .  În limita locurilor disponibile, Intrarea la aceste evenimente este liberă,. Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina web a universității www.usv.ro și pagina de facebook www.facebook.com/universitateasuceava .