06 decembrie 2013

O sută de mii de lei pentru Revelionul 2013-2014
În şedinţa ordinară a Consiliului Local, se va aproba asocierea municipalităţii sucevene cu Iulius Mall, în vederea organizării, în parcarea supermarketului din Lunca Sucevei, a petrecerii  de la cumpăna dintre ani.  În acest sens, Primăria aşteaptă confirmarea scrisă a oficialilor Iulius Mall, care verbal au anunţat că participă financiar cu 50.000 de lei. În acelaşi scop, aleşii locali vor aproba disponibilizarea, de la buget, a unei sume similare.  „Am făcut celor de Iulius Mall o solicitare de parteneriat. Primăria municipiului Suceava va aloca suma de 50.000 de lei, iar din discuţiile pe care le-am avut, cei de acolo vor veni cu aceeaşi sumă. Aşteptăm hârtia oficială din partea acestora, privind participarea cu suma respectivă şi cu punerea la dispoziţie parcării”, a declarat ocupantul fotoliului din Areni, Ion Lungu.      
Primarul a precizat că programul nu este definitivat, însă în parcarea Iulius Mall, vor concerta artişti locali şi naţionali, trupe de muzică uşoară şi formaţii de muzică populară. La trecerea dintre ani, Ion Lungu va face urări sucevenilor şi va ciocni o cupă de şampanie cu cei veniţi să sărbătorească.      

„Ca de obicei, va fi muzică pentru toate gusturile, pentru toate vârstele, atât uşoară, cât şi populară. Conform tradiţiei, pentru al zecele an consecutiv, la miezul nopţii o să transmit un salut sucevenilor”, a precizat edilul şef sucevean, Ion Lungu.