30 septembrie 2012


Acces gratuit la Internet în 5 parcuri sucevene
·        Staţii wireless vor fi amplasate în parcurile „Universităţii”, „Pictor Vladimir Florea”, „Patinoar”, „Drapelului” şi „Central”.
Locuitorii din zona centrală a municipiului Suceava vor avea acces gratuit la Internet, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu.   „Încă din timpul campanie electorale, am propus realizarea unor staţii wireless, astfel încât cetăţenii municipiului Suceava să poată beneficia de gratuitate la accesul pe Internet. Cu sprijinul colegilor din Consiliul Local şi de la Primăria Suceava, cât şi cucei din comisia de urbanism a Consiliului Judeţean, vom realiza acest lucru”, subliniază Băişanu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean spune că, în acest sens, a fost înregistrată o ofertă a unui operator specializat, care pune la dispoziţie gratis aparatura şi instalaţiile respective.
Staţiile wireless vor fi amplasate în 5 parcuri de raza municipiului reşedinţă, respectiv în cele ale „Universităţii”, „Pictor Vladimir Florea”, de la Patinoar”, „Drapelului” şi „Central”. „Nu este nevoie de o hotărâre a Consiliului Judeţean, ci doar de o aprobare a comisie de specialitate deliberativului”, a arătat Ştefan Alexandru Băişanu.