03 august 2018


În august,
Curse din jumătate în jumătate de oră la Cetatea de Scaun și „Air show 2018” 
·        Transportul cu microbuze și autobuze este contra cost, pe bază de bilete de călătorie, abonamentele nefiind valabile.
În luna august, în zilele de sfârșit de săptămână, Primăria municipiul Suceava, pune la dispoziție, prin intermediul societății Transport Public Local, la care este unic acționar, microbuze sau autobuze pentru locuitorii reședinței de județ, dar nu numai, care vor să ajungă la Cetatea de Scaun. „Este luna august, una cu foarte multe evenimente în municipiul Suceava. În intervalul 3-5 august se desfășoară Târgul meșterilor populari, iar ulterior au loc alte manifestări, inclusiv Festivalul de artă medievală, evidențiază Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei. Astfel, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, începând cu 12.30, din jumătate în jumătate de oră, din stația din centrul Sucevei disponibilă va fi câte o cursă dus-întors către monumentul istoric amintit, ultima plecare de la Cetate, înspre oraș, fiind la ora 21.00.
Harșovschi a ținut să precizeze, de asemenea, că pentru „Air show 2018”, organizat sâmbătă 4 august, pe relația Centru-Aeroportul „Ștefan cel Mare”, de la ora 13.00, vor circula, din 30 în 30 de minute, două autobuze care îi vor transporta, dus-întors, pe amatorii de spectacol aviatic. „Dacă va fi necesar, vom face o suplimentare, în așa fel încât sucevenii să poată să meargă la acest eveniment, care este unul destul de important”, a arătat viceprimarul Lucian Harșovschi, menționând că transportul este contra cost, abonamentele nefiind valabile, atât pentru deplasarea la Cetatea de Scaun a Sucevei, cât și în cazul celei către Aeroportul „Ștefan cel Mare”.