18 aprilie 2014

Reparaţii de 1 milion de lei, la drumurile naţionale circulate de Paşte  
·        Decolmatate au fost inclusiv 37 de poduri şi podeţe, desfundate 12 km de şanţuri şi înlocuite 437 de mijloace de semnalizare.
Drumurile naţionale din judeţul Suceava sunt pregătite pentru Sărbătorile pascale, lucrările de reparare a acestora demarând încă din luna martie, a făcut public, într-o conferinţă de presă, prefectul Florin Sinescu. „Au fost câteva obiective pe care le-am realizata împreună cu structurile de la nivelul judeţului Suceava şi aici, mă refer, în primul rând la drumurile naţionale. Este vorba, în special despre reparaţii, tocmai în ideea de a ne pentru sărbătorile de Paşti”, a reliefat şeful servciilor desconcentrate ale ministerelor în teritoriu, precum şi ale celorlalte ale administraţiei publice centrale de specialitate. Astfel, potrivit prefectului Florin Sinescu, intervenţii au avut loc pe drumurile naţionale DN 17, DN 17A, DN 2, reparaţiile vizând o suprafaţă totală de 13.640 de metri pătraţi.

 Pe lângă aceste lucrări, au fost, de asemenea, desfundate şanţuri în lungime de 11.847 de metri lineari şi s-au înlocuit 437 mijloace de semnalizare verticală. În acelaşi timp, supuse intervenţiilor de decolmatare au fost 37 de poduri şi podeţe. Valoarea lucrărilor făcute se ridică la 927.000 de lei.