19 mai 2010


Gheorghe Acatrinei, liderul PRM Suceava:
Traian Băsescu nu va scăpa de mânia maselor
„Dacă acestea se vor pune în mişcare, vor fi greu de oprit”, relevă şeful judeţean al formaţiunii conduse la centru de Corneliu Vadim Tudor
Partidul România Mare susţine revendicările reprezentanţilor tuturor păturilor sociale din ţară, precum şi mişcările de protest ale acestora împotriva măsurilor fără precedent anunţate de preşedintele Traian Băsescu în urma negocierilor cu FMI. „Partidul România Mare, alături de celelalte formaţiuni politice neparlamentare, susţine solicitările şi manifestările sindicaliştilor. Şi nu numai atât, vom participa efectiv la acestea, să cerem cu toţii, în mod, civilizat, drepturile ce ni se cuvin”, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele judeţean al formaţiunii, Gheorghe Acatrinei. Liderul PRM Suceava spune că „umblându-se” la pensii, salarii, ajutoare sociale şi chiar şi la indemnizaţia bebeluşilor, şeful statului şi coaliţia guvernamentală „condamnă ţara la pierire”. Gheorghe Acatrinei crede că preşedintele a fost sfătuit prost când s-a amestecat în treburile Guvernului, că „ poporul nu va trece cu vederea acest lucru şi că Traian Băsescu va trebui să plătească pentru ce a făcut”. „Dacă nu găseşte soluţii, Traian Băsescu nu va scăpa de mânia maselor. Iar dacă acestea se vor pune în mişcare, vor fi greu de oprit”, relevă şeful judeţean al formaţiunii conduse la centru de Corneliu Vadim Tudor.
Dl. Acatrinei este revoltat de ameninţarea cu represaliile armate proferate de unele voci ale puterii, fiind de părere că aceştia nu au învăţat nimic din istorie. „O guvernare care s-a sprijinit pe forţa armelor, mai devreme sau mai târziu a fost spulberată. Folosirea armelor împotriva propriului popor adus în pragul disperării este o impietate”, este de părere ex-snatorul PRM de Suceava, Gheorghe Acatrinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu