31 mai 2010


1 iunie-Bucuria copiilor”
Micuţii de „Blijdorp” îşi expun ţesăturile şi obiectele de lut
Sub sloganul „1 iunie-Bucuria copiilor”, Complexul terapeutic pentru copilul cu handicap sever şi moderat „Blijdorp-O nouă viaţă” organizează o serie întreagă de acţiuni menite a marca Ziua internaţională a copilului.
Astfel, astăzi, micuţii şi tinerii asistaţi în unitatea suceveană vor participa la o competiţie sportivă cu mai multe probe pe un traseu adaptat persoanelor cu nevoi speciale şi amenajat în curtea Complexului. Minorii de la „Blijdorp” vor avea parte, de asemenea, de un moment artistic susţinut de către cei mai talentaţi dintre colegii lor. Totodată, în colaborare cu Shoping City, în cadrul marii unităţi comercial va fi inaugurată o expoziţie cu obiecte de lut şi ţesături realizate la grupele de lucru ale copiilor, aceştia din urmă urmând a primi şi mici cadouri de la gazdele manifestării.
Pe 2 iunie, cei de la Complexul terapeutic pentru copilul cu handicap sever şi moderat „Blijdorp-O nouă viaţă” vor merge în vizită la colegii lor de la Centrul şcolar „Sfântul Andrei” şi Centrul „Lurenţia Ulici” din Gura Humorului, unde va fi ţinut şi un cros pentru persoane cu dizabilităţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu