26 iunie 2018

Înmatriculări de autovehicule, fără rezervare, pentru stranierii veniţi în concediu
·        În sistemul de rezervări online pentru înmatriculare definitivă primul loc disponibil este pentru data de 24 septembrie 2018.
Începând de miercuri, 27 iunie 2018 și până la 1 octombrie 2018, prin notă internă a Instituției Prefectului județului Suceava,  la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, pentru înmatriculare definitivă, transcriere şi autorizare provizorie va funcţiona un ghişeu la care vor avea acces, fără rezervare online prealabilă,  persoanele fizice.
Biroul de presă al Prefecturii anunţă că noul ghişeu va funcţiona în timpul programului de lucru al Serviciului, respectiv între orele 8.30-16.00, în zilele de luni, marţi şi joi; între orele 8.30-18.30, în ziua de miercuri, precum şi 8-8.30-14.00 în ziua de vineri.  „Măsura înfiinţării acestuia a fost luată anticipând  afluxul sucevenilor  din afara țării, din  lunile iulie, august și septembrie, existând  posibilitatea ca foarte mulţi dintre ei să nu aibă rezervare”, transmite Biroul de presă al Prefecturii Suceava.  Pe de altă parte, s-a avut în vedere şi faptul că, la această dată, primul loc disponibil în sistemul de rezervări online pentru înmatriculare definitivă este 24 septembrie 2018.