08 septembrie 2017

A fugit de poliţiştii de frontieră şi a intrat cu maşina plină cu ţigări de contrabandă într-o magazie  
Un şofer de 21 de ani din judeţul Suceava nu a oprit la semnalul poliţiştilor de frontieră, ba din contra a apăsat pe pedala de acceleraţie a maşini în care transporta ţigări de contrabandă  
Joi, în jurul orei 13.00, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Falcău, un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițistului de frontieră, iar aceştia au trecut la urmărirea mașinii. Şoferul si-a continuat deplasarea cu viteză, iar după aproximativ 300 de metri, acesta a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul într-o magazie de pe marginea drumului. Poliţiştii au solicitat, prin Serviciul 112, o ambulanță care a transportat conducătorul auto, identificat ca fiind Ovidiu C., de 21 de ani, la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma efectuării unui control amănunţit, în autoturism au fost descoperite 7 baxuri, care conțineau 3.410 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, marca Marble, în valoare de aproximativ 40.000 lei.
Totodată, maşina, în valoare de 2.000 lei, folosită la transportul țigărilor a fost indisponibilizată la sediul Poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și vătămare corporală din culpă.