15 septembrie 2016

După rezultatele bune ale Forestei,
Nocturnă şi tablou de marcaj pe stadionul Areni
·        „Parcă văd că ajungem iar în turul doi sau trei al Cupei României şi vom fim nevoiţi să jucăm în altă parte”, a declarat edilul-şef Ion Lungu.
·        În august, anul trecut, primarul făcea cunoscut că, având în vedere rezultatele bune obţinute Rapid CFR, se va trece la amenajarea unei instalaţii de nocturnă.  
Primăria municipiului Suceava repune pe tapet problema amenajării unei instalaţii de nocturnă pe stadionul Areni. Iniţiativa survine rezultatelor bune obţinute de echipa de Liga a doua Foresta Suceava, atât în campionat, cât şi în celelalte competiţii.   Primarul Ion Lungu anunţat, ieri, într-o conferinţă, că atât timp cât se va construi o sală polivalentă, nu mai este luată în calcul variantă unui stadion nou, urmând fi făcute reparaţii la cel în uz. „În şedinţa din septembrie a Consiliului Local, voi reintra cu propunerea de montare a nocturnei. Parcă văd că ajungem iar în turul doi sau trei al Cupei României şi vom fim nevoiţi să jucăm în altă parte. Sper ca până la sfârşitul anului să avem această instalaţie”, a declarat şeful executivului local. Lungu precizează că pentru desemnarea constructorului va fi organizată licitaţie, la instalaţie de iluminat pe timp de noapte urmând a se adăuga şi un tablou  de marcaj. Toate intervenţiile sunt aproximate la circa 2 milioane de lei, banii urmând a fi luaţi din „rezerva” de 1,5 milioane de lei, rămasă de pe urma abandonării construirii tribunelor şi vestiarelor noului stadion al Liceului cu Program Sportiv.  „Am văzut dorinţe şi ambiţii mari, iar dacă va fi pusă în faţa faptului împlinit, Primăria va fi de acord să aspirăm cât mai sus şi, de ce nu?, chiar la o eventuală promovare”, a subliniat edilul-şef.              

În august, anul trecut, primarul făcea cunoscut că, având în vedere şi rezultatele bune obţinute de echipa de fotbal Rapid CFR, se va trece la amenajarea unei instalaţii de nocturnă. „Eu zic să ne luăm soarta în propriile mâini, să începem să consolidăm an de an, etapă de etapă, actualul stadion. Astfel vom avea un stadion modernizat, dacă nu a fost să fie unul modern, la standarde europene, aşa cum ne-am dorit”, a sublinia atunci Ion Lungu.