19 iunie 2017

Non stop pentru proiectele de dezvoltare rurală 

·        "Oferim informaţii beneficiarilor, cât şi potenţialilor beneficiari interesaţi în depunerea de proiecte, inclusiv sâmbătă şi duminică" declară Mihai Moraru, şeful OJFIR Suceava.  
Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava asigură permanenţa, la sediul instituţiei, beneficiarii putând apela la servicii specializate inclusiv la sfârşit de săptămână. Directorul executiv Mihai Moraru informează că sâmbăta şi duminica Serviciul de permanenţă funcţionează între orele 9.00 şi 15.00. "Fiind şi o perioadă de depunere de proiecte, iar la noi aceasta decurgând on line, acest sprijin este binevenit", a spus Moraru. Serviciul de permanenţă este asigurat de minim o persoană, însă specialiştii OJFIR lucrează chiar şi în week end, întrucât este un interval la anului aglomerat, cu multe sesiuni deschise. "Oferim informaţii beneficiarilor, cât şi potenţialilor beneficiari interesaţi în depunerea de proiecte. De asemenea, oferim suport tehnic pentru cei care au proiecte depuse, dar întâmpină anumite probleme", a precizat Mihai Moraru, directorul executiv Oficiul Judeţean pentru finanţarea Investiţiilor Rurale Suceava.

OJFIR Suceava este în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) care asigură implementarea tehnică şi financiară a Fondului European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR).