07 iunie 2015


Partidul lui Geoană atacă Primăria Sucevei
Electoratul este cel care va decide prin vot, consideră Mihai Cîmpan, vicepreşedintele interimar al organizaţiei Suceava a Partidului Social Românesc, PSRO, atunci când se referă la şansele formaţiunii în alegerile locale şi cele parlamentare din 2016. 
"Există un culoar liber, mai ales că PSRO este un partid care a un cuvânt de spus, iar drept garanţie în acest sens stau faptele liderul Mircea Geoană, diplomat de carieră, ambasador la Wahingthon, ministru de externe, om de acţiune, cu o vastă experienţă politică şi care dovedeşte că este cu adevărat aproape de oameni", arată Cîmpan.    Viceliderul judeţean al PSRO, abilitat cu înfiinţarea de noi organizaţii ale formaţiunii în judeţul Suceava, susţine că viitorul actualelor partide de scena politică românească stă sub semnul incertitudinii, în ultimii 25 de ani activitatea acestora fiind marcată de scandaluri, corupţie, hoţii şi de "personaje fără cuvânt care nu au ştiut decât să-şi paseze, unii către alţii, funcţiile şi banii". 
Mihai Cîmpan a recunoscut că, la recenta vizită a lui Mircea Geoană în judeţ, a fost propus să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Suceava la alegerile din vara anului viitor, menţionând, însă, că este prea devreme să vorbească despre candidatură, în condiţiile în care, în partid există destui membri competenţi, iar până în iunie 2016 multe lucruri se pot schimba.  "Dacă aş fi spus nu, ar fi presupus să resping ideea competiţiei. Pasivitatea ar însemna o laşitate din partea mea, de a ceea consider că trebuie să dăm cu toţii dovadă de curaj, să lăsăm reţinerile deoparte şi să-i îndepărtăm pe baroni şi pe hoţi. Însă, deocamdată atât, pentru că nu vreau să arunc cu pietre în cei căzuţi", a explicat Mihai Cîmpan, vicepreşedintele interimar al organizaţiei Suceava a Partidului Social Românesc