30 aprilie 2010


PRM Suceava vede
Remaniere guvernamentală cu „dezertorii” independenţi
· Şeful statului s-a săturat de criticele pe care le încasează pe motiv de lipsă de performanţă a cabinetului Emil Boc, crede preşedintele judeţean Gheorghe Acatrinei
Liderul organizaţiei judeţene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, crede că guvernul trebuie epurat de incompetenţi, atât în PD-L, cât şi în noul partid al independenţilor, existând oameni care ar putea să facă faţă exigenţelor impuse de perioada de criză pe care o traversează România. „Există oameni deştepţi, cu pregătire şi experienţă şi care acum stau deoparte, nefiind puşi să muncească”, a declarat într-o conferinţă de presă preşedintele PRM.
Dl. Acatrinei se fereşte să-i numească dezertori pe cei din grupul politic al independenţilor, considerând că migrarea lor a avut la originea starea de nemulţumire cauzată de situaţia din formaţiunile politice din care au plecat. Ex-senatorul PRM de Suceava opinează că gruparea politică respectivă este formată din membri cu reală valoare profesională, foşti miniştri sau ocupanţi de funcţii guvernamentale de înaltă răspundere. „Se va vedea, în perioada următoare, că preşedintele Băsescu va promova în guvern pe unii dintre aceştia, iar acest lucru va fi benefic pentru ţară”, precizează preşedintele PRM Suceava.
Gheorghe Acatrinei avansează ideea că, iterând că prima mişcare ar trebui să fie îndepărtarea actualului premier. „Cred că preşedintele Băsescu s-a săturat de atâta critică, al cărei obiect este - aş spune eu - pe nedrept. Şi aceasta doar pentru că Guvernul nu-şi face datoria şi, după părerea mea, premierul Boc nu mai poate rămâne în fruntea acestuia”, a încheiat Gheorghe Acatrinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu