10 iunie 2016

Adresele sucevenilor, greu de găsit
„Pentru cei care vin din afară este o mare problemă”, constată edilul-şef Ion Lungu, menţionând că la fiecare imobil de locuit vor fi montate noi plăcuţe de identificare.   
Primăria Suceava declanşează o acţiune de verificare şi reinscripţionare a imobilelor de pe raza reşedinţei de judeţ, a anunţat şeful administraţiei locale, Ion Lungu. Edilul-şef precizează că, odată cu procedurile pentru actualizarea listelor electorale şi stabilirea secţiilor de votare, a constat că identificarea adreselor locuitorilor Sucevei lasă mult de dorit. „Toate acestea lasă de dorit şi am constatat-o şi cu prilejul campaniei electorale din ultima perioadă. Lasă de dorit pentru noi, cei care suntem din Suceava şi care cunoaştem construcţiile şi străzile, însă pentru cei care vin din afară este o mare problemă”, a declarat şeful municipalităţii.
Ion Lungu a spus că, în acest sens,  se va consulta cu specialiştii  executivului, mai ales că, în ultimii ani s-a construit mult.  Plăcuţele indicatoare nou-montate vor conţine toate elementele de identificare, pornind de la stradă, număr de imobil, scară. În evidenţa Primăriei municipiului Suceava se află 311 străzi, respectiv cu 74 mai multe faţă de anul 2004, când în reţea erau 237 de artere.