30 august 2009

În ciuda crizei,
Bugetul local continuă să finanţeze sportul sucevean
· Zilele acestea, din puşculiţa comună a fost disponibilizată suma de 250.000 de lei, beneficiare fiind mai multe ramuri sportive
Chiar dacă este criză, municipalitatea continuă să aloce fonduri sportului sucevean. Zilele acestea, de la bugetul local a fost disponibilizată suma de 250.000 de lei, beneficiare fiind mai multe ramuri sportive. Astfel, fotbalul şi handbalul se aleg cu câte 100.000 de lei fiecare, în timp ce la celelalte sporturi finanţate de puşculiţa comună se alocă un total de 50.000 de lei.
„Facem în continuare eforturi - deşi este destul de greu - să susţinem activităţile sportive din municipiul Suceava. Încercăm să facem tot ce ne stă în putinţă, atât Consiliului Local, cât şi Primăria, să asigurăm, cât de cât o finanţare rezonabilă a sportului în această perioadă de criză financiară”, subliniază edilul şefi Ion Lungu. Pe de altă parte, de precizat este faptul că Primăria municipiului Suceava va iniţia un proiect de hotărâre de asociere cu Ministerul Tineretului şi Sportului în vederea finanţării Clubului Sportiv Municipal Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat că municipalitatea susţine deja - prin finanţare nerambursabilă acordată prin licitaţie de proiecte - toate ramurile sportive de la CSM, chiar dacă acestea nu sunt în subordinea executivului. Dl Lungu a mai precizat că, anul acesta, activitatea sportivă de la Clubul Sportiv Municipal a fost finanţată cu circa 500.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu