16 noiembrie 2016

O căsuţă nouă pentru Târgul de Crăciun, achiziţionată cu 5.200 de lei
·        Primăria a comandat 25 de asemenea amenajări destinate comercianţilor, acestea înlocuindu-le pe cele vechi, uzate şi inestetice.
Pe esplanada Casei Culturii din judeţul Suceava vor fi amplasate 25 de căsuţe noi.  Acestea urmau să ajungă ieri în reşedinţa de judeţ, fiind executate de o firmă nemţeană specializată, câştigătoare a licitaţiei organizate de Primăria reşedinţei de judeţ.   „Vor sosi cele 25 de căsuţe noi, care, în urma unei licitaţii, au fost realizate de o firmă din Piatra Neamţ. Ele vor fi folosite, în primul rând, la Târgul de Crăciun, pe care îl vom organiza pe esplanada Casei de Cultură”, a declarat primarul Ion Lungu.   Căsuţele în cauză au fost construite din lemn de către societatea comercială ADCON Dumbrava Roşie din judeţul Piatra Neamţ, pentru un total de 130.000 de lei, adică pentru 5.200 de lei bucata. Destinate comercianţilor care vor veni la Târgul de Crăciun, acestea le vor înlocui pe cele vechi, uzate şi inestetice. În scopul dotării cu respectivele amenajări, la bătaie, prin licitaţie, a fost suma scoasă fiind de 158.000 de lei. 

Tot cu caracter de noutate, Primăria a achiziţionat şi o plasă luminoasă, una după modelul celei din Sibiu, care va fi întinsă în faţa scenei de la Casa Culturii, lângă Bradul de Crăciun. În vederea procurării de noi ornamente şi instalaţii pentru Sărbătorile de iarnă, în acest an în bugetul local sucevean a fost prevăzută suma de 100.000 de lei.