31 mai 2012


Stela Acatrinei, PRM:
PDL a adus ţara într-o situaţie economică la limita suportabilul
·        Cu eforturi substanţiale, cu mobilizarea oamenilor care au ceva de spus în România, cu siguranţă situaţia se va redresa”, a accentuat candidatul PRM la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean
Românii sunt atât de inteligenţi şi de buni cunoscători ai situaţiei politice din România, încât nu trebuie convinşi cu cine să voteze, a declarat, într-o conferinţă de presă, candidatul PRM la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Stela Acatrinei.
„În ultimii 21 de ani, reprezentanţii Partidului România Mare nu au fost la guvernare, nu au făcut gesturi de trădare şi de participare la jefuirea ţării. PRM nu a votat legi în defavoarea românilor, inclusiv cele care au afectat grav populaţia, prin desfiinţarea spitalelor şi a şcolilor, scăderea puterii de cumpărare a pensiilor şi tăierea salariilor”, a reliefat Acatrinei. Fostul vicepreşedinte al Consiliului judeţean Suceava din legislatura 2004-2008 spune că reprezentanţii PRM sunt cei care vor lua măsuri ca toate neregulile înregistrate să fie scoase la iveală, iar cei care se fac vinovaţi să poată fi traşi la răspundere, aşa cum prevede legea. „Vom milita ca greşelile din ultimii 21 de ani să fie, pe cât posibil, îndreptate, pentru că, avem voinţă, oameni foarte competenţi, în toate mediile. Cred că, dând dovadă de voinţă, şi cu competenţă, se poate realiza visul pe care fiecare român îl are la ora actuală”, a subliniat Acatrinei. Aspirantul la fotoliul de conducător a judeţului în următorii 4 ani îşi exprimă credinţa că  o bună parte a populaţiei judeţului Suceava va fi alături de PRM, precum şi de candidaţii acesteia formaţiuni, „pentru că idealurile locuitorilor judeţului Suceava sunt şi idealurile noastre”. Acatrinei a evidenţiat că nu se angajează la ceea ce nu poate, fiind convinsă că există soluţii pentru ca sucevenii să aibă o viaţă mai bună.  „Situaţia economică în care a fost adusă ţara de guvernarea PDL este cu mult sub limita normalului, a suportabilul. De aceea, noi nu facem promisiuni fără acoperire, nu făgăduim ceea ce nu se poate realiza. Însă, cu eforturi substanţiale, cu mobilizarea oamenilor care au ceva de spus în România, cu siguranţă că situaţia se va redresa”, a accentuat candidatul PRM la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Stela Acatrinei.