25 mai 2015


După modelul majorării alocaţiilor,
Populiştii liberali propun sumă dublă pentru marcarea Zilelor Sucevei    
·        Manifestările ar putea începe chiar pe 24 iunie şi se vor desfăşura timp 5 zile, spre deosebire de 3 zile, cât au durat în anii anteriori.     
Anul acesta, Zilele municipiului Suceava vor fi marcate în perioada 24-28 iunie, prevede un proiect de hotărâre înscris pe ordinea de zi a şedinţei din această lună a deliberativului.  De la bugetul local, pentru organizarea manifestărilor care vor fi organizate în Lunca Sucevei va fi alocată suma de 100.000 de lei. 
Iniţiatorul proiectului de hotărâre este viceprimarul liberal Lucian Harşovschi, care a propus, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, disponibilizarea, din banii adunaţi de pe urma taxele şi impozitele plătite de suceveni,  a unei sume duble          
La fel, dacă în 2014, programul a inclus doar intervalul 24-26 iunie, în acest an, potrivit proiectului de hotărâre, spus aprobării Consiliului Local, manifestările vor debuta chiar pe 24 iunie şi vor dura până pe 28 iunie, adică nu mai puţin de 5 zile. Aşa se face sucevenii au ocazia să o ţină tot într-un chef de miercuri până duminică. Pe de altă parte, municipiul Suceava se va asocia cu Iulius Mall, care, în scopul susţinerii financiare a evenimentului, va participa cu  50.000 de lei şi, de asemenea, va pune la dispoziţie, parcarea complexului comercial.