23 octombrie 2023

 

Teren de sport modern la Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară

> „Asigurăm infrastructura şcolară pentru performanţă” subliniază primarul Ion Lungu, în acest an a fost finalizat şi proiectul privind învăţământul dual

În municipiul Suceava este în curs de finalizare un nou teren de sport. Potrivit primarului Ion Lungu, este vorba despre terenul de sport al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară. „S-a terminat de turnat covorul elastic, iar după ce se usucă se vor face marcajele şi se vor monta dotările” arată edilul-şef. Lungu subliniază că investiţia a fost finanţată din bugetul local, aceasta ridicându-se aproximativ 600.000 lei. „Este al doilea proiect de investiţii finalizat în acest an, după finalizarea, cu fonduri europene, proiectului de reabilitare a  microfabricii. Asigurăm infrastructura şcolară pentru performanță la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară” subliniază Ion Lungu, primarul Sucevei.

În acest an, la Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară fost încheiat proiectul privind învăţământul dual, prin îmbunătăţirea infrastructurii educaționale prin consolidare, reabilitare şi modernizare.  La colegiul din Suceava a fost renovată clădirea microfabricii, s-au făcut dotările necesare, inclusiv la sala-amfiteatru cu 190 locuri. Valoarea totală a lucrărilor a însumat aproximativ 1,3 de milioane de euro, bani cu care au fost înlocuite integral instalaţiile electrice, termice şi cele sanitare,  s-a reparat  acoperişul, prin înlocuirea învelitorii, s-au refăcut integral finisajele şi s-a înlocuit tâmplăria interioară şi exterioară.