17 decembrie 2009

Lista cu beneficiarii de locuinţe ANL cu chirie a trecut de Consiliul Local
·
Lista va fi dată publicităţii, iar după o perioadă de contestaţie de 7 zile, cel mai probabil între Crăciun şi Anul Nou, conducerea executivului va înmâna cheile fericiţilor beneficiari
Lista de priorităţi cu solicitanţii care vor avea acces la o locuinţă realizată prin programul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe(ANL) a fost aprobată ieri de consilierii municipali suceveni. Comisia socială de la nivelul administrativului a analizat cererile depuse inclusiv până la data de 31 decembrie 2008, lista incluzând titularii de solicitări care au întrunit criteriile de accedere în program.
Este vorba despre 90 de viitori beneficiari care aveau vârsta sub 35 de ani la data depunerii cererii, aceştia şi membrii familiei lor netrebuind să mai deţină o locuinţă în proprietate sau cu chirie, una proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea solicitanţii, în municipiul Suceava ori pe o rază mai mică de 10 km faţă de reşedinţa de judeţ. De asemenea, este obligatoriu ca titularul cererii de locuinţă să îşi desfăşoare activitatea în Suceava sau în localităţi limitrofe aflate la maxim 10 km de municipiu.
Lista va fi dată publicităţii, iar după o perioadă de contestaţie de 7 zile, cel mai probabil între Crăciun şi Anul Nou, conducerea executivului va înmâna cheile fericiţilor beneficiari. Primăria a finalizat 80 de unităţi de locuit pe Bulevardul „2 Decembrie 1918”, cartierul Obcini, în preajma Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă, alte 10 apartamente fiind atribuite în Ansamblul „Privighetorii” din cartierul Burdujeni, în cazul acestora din urmă contractele cu vechii chiriaşi expirând în perioada anterioară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu