21 mai 2009

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vine să inspecteze lucrările de la DN 17 şi centura ocolitoare a Sucevei
· Discuţii vor avea loc şi pe marginea deblocării lucrărilor de la centura ocolitoare a municipiului Suceava, aflate în staţionare din cauza unor probleme cu terenurile
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vine sâmbătă la Suceava. Anunţul este făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care precizează că demnitarul democrat-liberal va descinde pe drumul în modernizare DN 17.
Şeful executivului judeţean spune că Radu Berceanu se va deplasa pe ruta Suceava-Gura Humorului, al cărei termen de finalizare a lucrărilor este finele lunii mai, „dar pe care mai sunt unele probleme de ajustat”. Totodată, ministrul Bereceanu urmează a vedea stadiul în care se află podul nou în construcţie de la Frasin, precum şi modul în care execuţia poate fi impulsionată. Discuţii vor avea loc şi pe marginea deblocării lucrărilor de la centura ocolitoare a municipiului Suceava, aflate în staţionare din cauza unor probleme privind terenurile care ar urma să fie traversate de aceasta. De asemenea, vor fi abordate aspecte legate de execuţia rutelor de ocolire a municipiilor Fălticeni şi Rădăuţi. Duminică, oficialul de la Transporturi ar putea particip ala manifestările de la Bucşoaia, comuna Frasin, desfăşurate sub genericul „Hora Bucovinei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu