14 mai 2009


Aleşii locali au făcut intervenţii şi pentru câte 7 bilete la finala de handbal C.S. „Universitatea” Suceava şi U.C.M. „Reşiţa”
· Deoarece spectatorii reşiţeni ar dori toate cele 200 de locuri prevăzute, edilul şef le-a promis consilierilor câte 2 tichete de familie
Primarul Ion Lungu a cerut consilierilor municipali să nu abuzeze, cerând mai multe bilete pentru finala handbalistică masculină de Challenge Cup de la Suceava. Edilul şef a arătat că unii dintre aleşii locali au făcut „intervenţii” la domnia sa, solicitând rezervări multiple la meciul dintre C.S. „Universitatea” Suceava şi U.C.M. „Reşiţa”. „Din păcate, avem o mare problemă. Conform normelor internaţionale chiar dacă este o competiţie românească, echipei oaspete i se acordă 20% din numărul de locuri, dar nu mai puţin de 200. Dacă cei de la Reşiţa vin şi vor toate cele 200 de locuri în sală, suntem obligaţi să le dăm lor”, a spus şeful administraţiei municipale, adăugând că poată negocieri cu staff-ul UCM, astfel încât acesta să renunţe la 100 de locuri în favoarea spectatorilor suceveni. Ion Lungu le-a spus consilierilor municipali că poate să le facă rost de câte 2 bilete de familie, dar nu 5-7 tichete câte pretindeau aceştia până acum. Pentru fanii suceveni, finala C.S. „Universitatea” Suceava şi U.C.M. „Reşiţa” va fi transmisă în direct pe un ecran uriaş amplasat la Casa Culturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu