Pe piaţa suceveană nu mai există carne contaminată cu dioxină
Pe piaţa suceveană nu mai există la comercializare carne sau produse de carne care conţin dioxină. Asigurările sunt date de către directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dr. Petrea Dulgheru, care precizează că în prima parte a lui octombrie o serie de procesatori suceveni s-au aprovizionată cu carne de porc de provenienţă irlandeză de la un distribuitor din Cluj Napoca. Este vorba despre o cantitate contaminată de 3129 kg, care a fost prelucrată şi vândută în judeţul Suceava în perioada scursă de atunci. Zilele trecute, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit la un procesator autohton 75 kg de carne de porc, restul din cele 500 kg cu care acesta s-a aprovizionat fiind introduse anterior în consum. Dr. Dulgheru nu a făcut publice numele societăţilor care au operat cu carne de porc contaminată cu dioxină, acestea fiind, potrivit domniei sale, indicaţiile primite de la ANSVSA.
Pe piaţa suceveană nu mai există la comercializare carne sau produse de carne care conţin dioxină. Asigurările sunt date de către directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dr. Petrea Dulgheru, care precizează că în prima parte a lui octombrie o serie de procesatori suceveni s-au aprovizionată cu carne de porc de provenienţă irlandeză de la un distribuitor din Cluj Napoca. Este vorba despre o cantitate contaminată de 3129 kg, care a fost prelucrată şi vândută în judeţul Suceava în perioada scursă de atunci. Zilele trecute, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit la un procesator autohton 75 kg de carne de porc, restul din cele 500 kg cu care acesta s-a aprovizionat fiind introduse anterior în consum. Dr. Dulgheru nu a făcut publice numele societăţilor care au operat cu carne de porc contaminată cu dioxină, acestea fiind, potrivit domniei sale, indicaţiile primite de la ANSVSA.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu