16 septembrie 2021

 

Ion Lungu, primarul Sucevei s-a întreţinut cu Roman Kliciuk, omologul său din Cernăuţi

>„Cernăuți este primul oraș înfrățit cu municipiul Suceava şi ne dorim continuarea și dezvoltarea relației de parteneriat între cele două oraşe” a  a declarat ediul-şef sucevean

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a avut, marţi, o întâlnire de lucru cu Roman Kliciuk, primarul municipiului Cernăuţi din Ucraina.  „Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu noul primar al municipiului Cernăuți, domnul Roman Kliciuk, acesta fiind însoţit de doi specialişti în domeniile investiţiilor şi relaţiilor internaționale” a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, edilul-şef sucevean. Potrivit acestuia, discuţiile s-au axat pe investiţii realizate cu fonduri europene în Suceava, pe identificarea de proiecte comune transfrontaliere în domeniu, precum şi pe prezentarea infrastructurii de transport electric, a celei de apă-canalizare, dar şi a Zonei Urbane Funcţională.  „Cernăuți este primul oraș înfrățit cu municipiul Suceava şi ne dorim continuarea și dezvoltarea relației de parteneriat între cele două oraşe” a subliniat Lungu.

Conform şefului administraţiei sucevene, cu prilejul întrevederii s-a stabilit ca, până la sfârşitul anului 2021, o nouă delegaţie din Cernăuți să fie primită în vizită în vizită de lucru în Suceava.

„Ne propunem să dinamizăm relaţiile de colaborare dintre municipiul Suceava şi municipiul Cernăuți” a conchis Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.