14 aprilie 2020


Aerul din Suceava, dezinfectat cu atomizorul
.„Diasil Service a achiziţionat o mașină modernă, un atomizor de mare capacitate, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și viruşii” anunţă Ion Lungu, şeful municipalităţi sucevene

O prioritate pentru municipalitate, în această perioadă, este legată de dezinfectarea oraşului” reiterează Ion Lungu, primarul Sucevei. „Dezinfectăm oraşul în fiecare zi, pe străzi, alei, în locuri de joacă şi parcuri” reliefează  edilul-şef, subliniind că a fost finalizată şi acţiunea de dezinfectare a tuturor scărilor de bloc din cartierele urbei. Lungu informează, de asemenea, că la solicitarea sucevenilor, a cerut Diasil Service, firma ca re a re în atribuţii asigurarea salubrităţii stradale, „să facă dezinfecție și în aer”.
Pentru a da curs solicitărilor, Diasil Service a achiziţionat o maşină modernă, un atomizor de mare capacitate, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și viruşii. Facem tot ce putem pentru a limita răspândirea noului coronavirus al COVID -19!” a punctat Ion Lungu, primarul Sucevei, menţionând că utilajul a fost pus în funcţiune de luni seara şi că va fi folosit doar în reşedinţa de judeţ.