17 noiembrie 2019

Trofee de excelență pentru antreprenoare care conduc firme de top, dezvoltând afaceri profitabile în Regiunea Nord-Est
>Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est își propune să devină o entitate reprezentativă pentru antreprenoriatul feminin(... ), un interlocutor social, o voce publică distinctă” a declarat Liliana Agheorghicesei, preşedintele FFARNE
>Noii antreprenori sunt încurajaţi să fie „încrezători, motivați, inovativi, competitivi, să transforme provocările și problemele în soluții, să creeze și să aducă plus valoare în economia și societatea românească”
Gala antreprenorilor din Regiunea de Nord-Est, organizată de Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, joi, 14 noiembrie, la Salonul „Prestige Ballroom” din Suceava, a reunit firme din toată regiunea, alături de invitaţi de marcă, reprezentanţi de autorităţi şi instituţii publice locale şi centrale, de organizaţii patronale de la nivel local, regional şi naţional, parteneri şi colaboratori ai Federaţiei. Gala antreprenorilor din Regiunea Nord-Est s-a bucurat de prezenţa oficialilor Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), membri ai acestei confederaţii, reprezentante ale patronatelor şi federaţiilor pentru antreprenoriat feminin din Botoşani, Bacău, Neamţ, Bistriţa, Braşov, Constanţa, Tulcea, Tîrgovişte, Timişoara şi București. Totodată, au fost alături de organizatori, inclusiv partenerii consorţiilor constituite pentru implementarea proiectelor „Diaspora start-up şi „România start-up Plus”, „parteneri cu vastă experienţă în accesarea și gestionarea fondurilor europene”.  Este vorba despre firme şi asociaţii profesionale din Tîrgu Mureş, Brașov, Constanța, București, cât și de la nivel european, adică din Grecia.  La Gală au participat, pentru prima dată, manageri şi administratori de firme start-up din Regiunea Nord-Est care au beneficiat de finanțare europeană prin intermediul proiectelor amintite, derulate de Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava.  Noii antreprenori au fost susținuți și încurajați de firme și oameni de afaceri din Regiunea Nord-Est cu vastă experiență antreprenorială, care le-au transmis celor aflaţi la început de drum în mediul de business, să fie „încrezători, motivați, inovativi, competitivi, să transforme provocările și problemele în soluții, să creeze și să aducă plus valoare în economia și societatea românească”.
 Mesaje de apreciere și susținere au fost transmise și din partea autorităților și instituțiilor publice, respectiv de Ion Lungu, primarul Sucevei, Gherghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean şi de prefectul Mirela Elena Adomnicăi. Gala a inclus acordarea de trofee de excelență unor antreprenoare de marcă din Regiunea Nord-Est, femei de afaceri care conduc firme de top și care au reușit să dezvolte afaceri profitabile. Astfel, au fost premiate, pentru rezultatele antreprenoriale și profesionale deosebite, dr. ing. Elena Ionescu, director general al Plantavorel Piatra-Neamț; Dana Loredana Radu, administrator al Recumed Vaslui; Ramona Moncea Vinca, manager general al Vinca Bacău; Agnes Holca, administratorul Rolana Tex Botoșani; Liliana Bălan ŞI manager general al Biolin Fam Iași. Din județul Suceava, recompensate au fost Superstar Com Rădăuți și Dorna Medical SRL din Vatra Dornei. „Gala antreprenorilor din Regiunea Nord-Est a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale antreprenorilor și managerilor din această regiunea, subliniind, încă o dată, importanța și rolul IMM-urilor în economia și societatea românească. Prin activitățile și acțiunile întreprinse, și cu sprijinul factorilor de decizie, al celorlalte organizații patronale, al partenerilor și colaboratorilor noștri, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est își propune să devină o entitate reprezentativă pentru antreprenoriatul feminin al Regiunii Nord-Est, o forță pentru interese și valori comune deopotrivă feminine și masculine, un interlocutor social, o voce publică distinctă” a declarat Liliana Agheorghicesei, preşedintele Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est.