26 iunie 2012


Viceprimarii Doroftei şi Vîrvara intră în pâine

·        Sper că ne vom dezbrăca de haina politică şi vom avea o bună  colaborare, în slujba cetăţenilor”, a declarat edilul şef, Ion Lungu
Cei doi noi viceprimari ai Sucevei, Ovidiu Doroftei şi Gavril Vîrvara au intrat, de ieri, în pâine. Aceştia au fost prezentaţi, de către primarul Ion Lungu - în şedinţa operativă care loc la fiecare început de săptămână -, şefilor de direcţii, servicii şi birouri din cadrul aparatului propriu al executivului municipal.
Lungu a spus că aşa se obişnuieşte la început de nou mandat, urmând ca, în urma opţiunilor exprimate, celor doi adjuncţi să li se delege şi atribuţiile, sarcinile şi compartimentele pe care  pe care  le vor coordona pe durata a 4 ani, confirm prevederilro legale. „Se face prezentarea în faţa salariaţilor executivului, aşa cum se procedează, iar apoi vom avea  o discuţie cu aceştia, pentru  a vedea pentru ce atribuţii ar opta în cadrul aparatului Primăriei. Sper că ne vom dezbrăca de haina politică şi vom avea o bună  colaborare, în slujba cetăţenilor, deoarece avem multe probleme de rezolvat în municipiul Suceava”, a declarat edilul şef, Ion Lungu. Ovidiu Doroftei(PNL) şi Gavril Vîrvara(PSD) au fost aleşi în funcţiile de viceprimari în şedinţa de joia trecută, în şedinţa de constituire a Consiliului Local. Fiecare dintre aceştia au obţinut câte 13 opţiuni „pentru” şi 10 voturi „împotrivă”(cele ale PDL).