12 iunie 2012


Noul şi vechiul primar Lungu continuă comandamentele pe proiectele de  modernizare a Sucevei
·        Edilul şef a declarat că s-a intrat în „normalitate” şi că „Suceava merge înainte”, sloganul său din recent încheiata campanie electorală
După ce la alegerile locale de duminică a reuşit să concentreze voturi pentru accederea la cel de al treilea mandat, noul şi vechiul primar Ion Lungu a continuat, ieri, seria întâlnirilor cu responsabilii din marile proiecte în curs de derulare în municipiul Suceava. „Ne-am întâlnit din nou la comandament, sucevenii stabilind acest lucru. Eu cred că sunt binevenite aceste comandamente, astfel încât să ducem cu bine la capăt investiţiile demarate”, a iterat proaspătul câştigător al unui nou mandat la conducerea destinelor Sucevei.     
În municipiul Suceava deschise cu finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional sunt şantierele de reabilitare a 14 străzi şi magistralei rutiere principale; modernizare a zonei centrale a urbei şi amenajarea a două parcări subterane şi cel construire a Centrului de conservare a tradiţiilor populare.  De asemenea, cu finanţare mixtă,  se lucrează la înfiinţarea, pe fosta structură a cinematografului „Modern”, a Centrului cultural „Bucovina”. „Vom face acest comandamente în continuare. Avem drept ţintă să finalizăm proiectul de la străzi în acest an, lucrările de Centrul tradiţiilor populare şi, în mare parte, cele legate de amenajarea zonei centrale şi parcărilor subterane”, a reliefat Ion Lungu, adăugând că „s-a intrat în normalitate” şi că „Suceava merge înainte”, sloganul său din recent încheiata campanie electorală.