08 martie 2023

 
Revista „Pentru localnici”, lansată la Camera de Comerţ şi Industrie

> Realizată în asociere cu Primăria şi Consiliul Local Suceava, publicaţia prezintă afaceri de succes din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est


Ieri, a fost lansat, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Suceava, cel de-al şaselea număr al Revistei 
Pentru localnici”. Publicația prezintă afaceri de succes ale antreprenorilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, la manifestare participând oameni de afaceri şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale. Petre Gherman, preşedintele Asociaţiei  Pentru localnici”, a declarat că acest proiect continuă să încurajeze consumul de produse şi servicii locale, prin iniţiative care aduc plusvaloare comunităţii. 
La rândul său, viceprimarul Lucian Harşovschi a precizat că administraţia municipală din reşedinţa de judeţ sprijină iniţiativele locale, deoarece acestea reprezintă o modalitate eficientă de dezvoltare a comunității. 
Lucian Gheorghiu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava i-a felicitat pentru iniţiativă pe editorii revistei „Pentru localnici”, asigurându-i pe aceştia de sprijinul total al instituției pe care o reprezintă. Numărul 6 al Revistei Pentru localniciare un tiraj de 3.000 de exemplare, fiind este realizat în asociere cu Primăria şi Consiliul Local Suceava.