18 septembrie 2023


Casa Judeţeană de Pensii face angajări pentru evaluarea dosarelor de pensii

> Cele 6 posturi vor fi ocupate pentru o perioadă determinată, adică până pe 31 august, anul viitor

Casa Judeţeană de Pensii Suceava organizează concurs  pentru ocuparea, pe durată determinată, a unor posturi contractuale de execuţie, repartizate instituţiei pentru
realizarea acţiunii de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public de pensii. Anunţul este făcut de Constantin Boliacu, directorul executiv la Casei Judeţene de Pensii, care precizează că în perioada imediat următoare se voa ţine concurs pentru 5 posturi de consilier (S) debutant cu studii superioare şi un post de referent(M) debutant cu studii medii. Conform lui Constantin Boliacu, depunerea dosarelor, în vederea participării la concurs, se va face la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Casei Judeţene de Pensii Suceava, în  zilele  de 19 și 20 septembrie, până la orele 16.30. Actele necesare pentru înscriere, cât şi bibliografia aferentă, sunt afişate pe site-ul instituţiei www.cjpsv.ro. Concursul va avea loc în data de 27 septembrie 2023, de la ora 10.00, începând cu proba scrisă şi continuând cu proba orală, respectiv cu interviul. Angajarea pe cele 6 posturi se face pe o perioadă determinată, adică până pe 31 august 2024.

În urmă cu 1 an, Constantin Bloliacu informa că, în scopul implementării măsurilor legislative care vizează acţiunea de evaluare a dosarelor din sistemul public de pensii, Casei Judeţene de Pensii Suceava îi fuseseră repartizate, pe perioadă determinată, 30 de posturi contractuale de execuţie. Din totalul acestora, 24 de posturi erau destinate persoanelor cu studii superioare, consilieri debutanţi, 6 fiind pentru persoane cu studii medii, referenţi debutanţi, „astfel încât, pentru ocuparea acestora nu era necesară vechimea în muncă”. Angajarea pe aceste posturi s-a făcut pe o perioadă determinată, începând cu luna septembrie 2021 şi până pe 31 decembrie 2022.